Νέα

3D Κρυφοί μεντεσέδες από την Ceam

Οι κρυφοί μεντεσέδες της Ceam με την τεχνολογία 3D είναι κατασκευασμένοι για να επιλύουν τις νέες προκλήσεις των σύγχρονων κτιρίων.

Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους , η προσοχή στα υλικά και τις τεχνικές λεπτομέρειες καθώς και η εύκολη εγκατάστασή τους τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους κοινούς μεντεσέδες.

Η τεχνολογία 3D προσφέρει τη δυνατότητα ρυθμιζόμενου ανοίγματος 180° αλλά και ρύθμιση 3 διαστάσεων : ύψος , πλάτος και βάθος έτσι ώστε να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Καλύπτουν όλα τα είδη, από ένα απλό πορτάκι επίπλου μέχρι και πόρτες βαρέους τύπου και έχουν δοκιμαστεί για διάρκεια 200.000 κύκλων!

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τους ειδικούς μεντεσέδες με πιστοποίηση πυρασφάλειας που φτάνουν έως και 120 λεπτά, αλλά και τους μεντεσέδες marine grade οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι να καλύψουν εφαρμογές που υπάρχουν ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πως όμως μπορούμε να εγκαταστήσουμε τους μεντεσέδες με τέλειο τρόπο;

Οι μηχανές CNC είναι η καλύτερη επιλογή , στην περίπτωση όμως που δεν διαθέτουμε μια τα ειδικά καλούπια διάτρησης της Ceam , κατασκευασμένα από ισχυρό αλουμίνιο, συμβαδίζουν με όλους τους τύπους ρούτερ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα μεγέθη μεντεσέδων της Ceam

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας με τους Ιταλικούς μεντεσέδες 3D από τη CEAM και χαρίστε στο έργο σας ασφάλεια, σταθερότητα και αξιοπιστία!

1131s_VNO_Hotel