Ανεξάρτητη Μονάδα Αντιμετώπισης Covid-19

ΜΕΘ Covid 19

κοινοποίηση

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ & η ΑΧIS MEDICAL στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας τους προχώρησαν στην εξέλιξη του συστήματος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

αναβαθμίζοντάς το από κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας σε μονάδες αντιμετώπισης πανδημιών με στόχο να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση στην αντιμετώπιση του φαύλου κύκλου του covid 19.

Tι είναι το σύστημα Ιπποκράτης;

 Ιατρική μονάδα η οποία παρέχει νοσηλεία σε θαλάμους αρνητικής πίεσης & εντατικής θεραπείας. Το εσωτερικό της απαρτίζεται από υλικά που προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή προστασία βάση των διεθνών προτύπων με σκοπό την μεγαλύτερη ασφάλεια ασθενών, νοσηλευτικού & ιατρικού προσωπικού.

Για την αναλυτική παρουσίαση πατήστε εδώ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Περισσότερα για να εξερευνήσετε

presentation

Hotel Outfitting

Hotel Outfitting​ Ποιοι είμαστε: Η ΙΚ Κατσαράς δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στο χώρο των δομικών, διακοσμητικών επιφανειών διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

ΜΕΘ Covid 19
News – Events

Ανεξάρτητη Μονάδα Αντιμετώπισης Covid-19

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ & η ΑΧIS MEDICAL στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας τους προχώρησαν στην εξέλιξη του συστήματος ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ αναβαθμίζοντάς το από