Φορμάικες της Abet Laminati διαλεγμένες από την Paola Navone για τα καινούρια καταστήματα των McDonalds στη Γαλλία

κοινοποίηση

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Εξαιτίας της συνεργασίας της Paola Navonne μαζί με τα ΜcDonalds France,  δημιουργήθηκαν 7 νέα εστιατόρια(Châtellerault, Avignon la Cristole, Farebersvillers, Gaillard, Bordeaux Sainte-Eulalie, Rennes Pacé and Paris) τα οποία  χαρακτηρίζονται από την χαρούμενη και φιλική προς τους επισκέπτες ατμόσφαιρα.

Από την ανάπτυξη της ιδέας μέχρι και την υλοποίηση του έργου χρειάστηκαν τρία χρόνια. Ήταν μια πραγματική πρόκληση αφού παντρεύονται τα κλασικά σχέδια της Paola Navone με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών που είναι τόσο ανθεκτικά όσο και αισθητικά ήταν επομένως απαραίτητη κατά τη δημιουργία των χώρων. Το ψηφιακά τυπωμένο φύλλο Abet ανταποκρίθηκε τέλεια σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για τα For McDonald’s France, η Paola Navone έφτιαξε ένα μεγάλο φωτεινό κουτί με εσωτερικούς χώρους που απεικονίζουν εναλλακτικές απαλές αποχρώσεις και τόνους χρωμάτων του νερού με διαφορετικές υφές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργείτε η αίσθηση ενός φυσικού περιβάλλοντος που κοσμεί τους χώρους του εστιατορίου με ιδανικό τρόπο.  Οι ψηφιακές εκτυπώσεις, το πετράδι στο στέμμα της εταιρείας, μεταφράζουν τέλεια τις στιλιστικές απαιτήσεις του σχεδιαστή.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Περισσότερα για να εξερευνήσετε

presentation

Hippocrates System – Mobile Prefabricated Negative Pressure Units

Hippocrates System Mobile Prefabricated Negative Pressure Units Περιεχόμενα 01. Ποιοί είμαστε 02. Περιγραφή Συστήματος 03. Αντιβακτηριακή δράση & προστασία 04. Τεχνικά Χαρακτηριστικά 05. Πιστοποιήσεις 06.