Σύστημα Ιπποκράτης

Κινητή μονάδα θαλάμων αρνητικής πίεσης

Περιεχόμενα

Ποιοί Είμαστε

Αγαπάμε την Ευθύνη

Η Axis Medical είναι μια κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εξειδίκευση σε καθαρούς χώρους και εγκαταστάσεις υγείας. Η κατασκευή χειρουργικών μονάδων, χώρων ελεγχόμενης πίεσης και υγιεινής, μονάδων εντατικής θεραπείας, μονάδων αυξημένης φροντίδας και χώρων ανάνηψης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποτελούν βασικά έργα μας. 

Η ΙΚ ΚΑΤΣΑΡΑΣ είναι μια εμπορική επιχείρηση με πολυετή εξειδίκευση στην διακίνηση επενδύσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που πληρούν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές πυροπροστασίας, υγιεινής και αντιβακτηριακής προστασίας.

Συναισθανόμενοι:

Την κρισιμότητα της γενικότερης κατάστασης στην χώρας λόγω covid 19

Την αδυναμία λόγω συγκυριών επέμβασης σε ήδη υπάρχοντες κτιριακές δομές των νοσοκομείων μας λόγω covid 19

Την απόλυτη αναγκαιότητα μείωσης του cross contamination

Την ανάγκη αντιμετώπισης ανεξέλεγκτης διασποράς του covid 19 σε διαφορετικούς γεωγραφικούς χώρους

Μελετήσαμε από κοινού την κατασκευή προκατασκευασμένων κινητών μονάδων αρνητικής πίεσης με την υψηλότερη δυνατή παγκοσμίως αντιβακτηριακή προστασία.

Η μελέτη αυτή βασίζεται στην μεταφορά της υπάρχουσας τεχνογνωσίας εμπειρίας & χρήσης αντιβακτηριακών υλικών κατασκευής θαλάμων αρνητικής πίεσης, ΜΕΘ κτλ από σταθερές κτιριακές δομές σε κινητές μονάδες

Πλεονεκτήματα κινητής μονάδας υγείας

Η Αντιβακτηριακή δράση & προστασία επιτυγχάνεται με την χρήση ΗPL Panel Lamishield της Abet Laminati στην εσωτερική τοιχοποιία, τις πόρτες και τις επιφάνειες εργασίας των θαλάμων. Η δράση – προστασία αυτή δεν βασίζεται σε προυπάρχουσες τεχνολογίες «προσωρινής αδρανοποίησης βακτηριδίων» αλλά στην επ’ αόριστον συνεχή καταστροφή τους και την μη δυνατότητα αναπαραγωγής. Η δραστικότητα των HPL Panel Lamishield έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν χρείζουν συντήρηση.

Αντιβακτηριακή δράση & προστασία

Η νέα αυτή εξέλιξη προέκυψε από την συνεργασία της Αbet Laminati και της  Biocote, παγκόσμιου ηγέτη αντιμικροβιακής τεχνολογίας.

Η δράση της σύστασης των πανέλων Lamishield βασίζεται:

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι η εξουδετέρωση 99,99% των βακτηριδίων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22196:2011

Οικοδομική Εγκατάσταση

Ηλεκτρομηχανολογική Εγκατάσταση

Πιστοποιήσεις

Ανακαίνιση χώρου ψηφιακού αγγειογράφου, ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κατασκευή χειρουργικών αιθουσών, Kepanjen, Ινδονησία 2019

Κατασκευή GMP  Εργαστηρίων γονιδιακής και κυτταρικής θεραπείας, Ν. Παίδων Αγία Σοφία, Αθήνα, Ελλάδα 2019
Κατασκευή εργαστηρίων και χώρων εμβρυομεταφοράς του κέντρου Embryolab Fertility Clinic, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 2019
Κατασκευή εργαστηρίων με πιστοποίηση κατα το πρότυπο GMP σε Μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης – Οχρίδα, Β. Μακεδονία (σε εξέλιξη) 

Ανακατασκευή αιμοδυναμικών εργαστηρίων, καρδιολογικής μονάδας, ΜΕΘ και εργαστηρίων της καρδιολογικής κλινικής, ΓΝ Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (Δωρεά ιδρύματος Σ. Νιάρχος) 2019 – σε εξέλιξη

Κατασκευή Ψηφιακής χειρουργικής αίθουσας, ΓΝ Βόλου, Ελλάδα