Η εταιρεία


H εταιρεία ΚΑΤΣΑΡΑΣ

δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών - διακοσμητικών επενδύσεων, υλικών επιπλοποιίας κι εξοπλισμού, εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων.

H φιλοσοφία αυτής της δραστηριότητας εδράζεται στην εισαγωγή κι εμπορία πιστοποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους, με τους οποίους η συνεργασία είναι συνεχής επί δεκαετίες.

Στόχος της εταιρείας είναι μέσω των προϊόντων και παρεχομένων υπηρεσιών η δημιουργία των απαραίτητων συνεργιών μεταξύ του κόσμου των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και μελετητών με τον παραγωγικό κλάδο εξοπλισμού και διαμόρφωσης χώρων για την ολοκλήρωση έργων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Το φάσμα των προϊοντικών εφαρμογών είναι ευρύτατο, αφενός ως προς το είδος του έργου και αφετέρου ως προς τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου και χωρίζεται σε αυτό που ονομάζουμε “outfitting business units”.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν όλες της απαραίτητες και απαιτούμενες πιστοποιήσεις ανάλογα με την εφαρμογή τους (Πυραντοχή, ηχομόνωση, αντιβακτηριακή προστασία, υγιεινή και ασφάλεια κλπ).

Βασισμένοι στην πελατοκεντρική μας νοοτροπία, τη διαφοροποίηση με καινοτόμα προϊόντα, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και σε ένα εφικτό επιχειρηματικό σχέδιο, όραμά μας είναι να λειτουργούμε ως ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κόσμο του σχεδιασμού και τον κόσμο της υλοποίησης, ούτως ώστε οι συνεργάτες μας και εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.